Ep. 179 – sandviș de inspirație canadiană, cu puțin mango

Și ce credeți că mi-a sărit mie în ochi într-una din cărțile scriitoarei Loise Penny? Strategiile de găsit criminali ale inspectorul șef Armand Gamache de la Sûreté du Québec? Faptul cum oamenii ăștia par să profite de orice ocazie – și orice crimă – să se întâlnească la o cafea tare, să mănânce bine și să bea? 😀

Nu, o rețetă de sandviș. Of course că trebuia să fie cu puțin mango. :)))

Așa că luați de aici: ‘a grilled chicken and mango sandwich on a croissant’, adică un sandviș cu croissant, pui la grătar și mango, varianta oficială din The Cruelest Month.

Eu am mâncat mai întâi punga de croissante în timp ce am așteptat să se coacă mangoul adus cu vaporul din Brazilia. După care am mâncat și puiul la grătar separat, că între timp croissantele arătau ca și cum ar fi fost lovite de două crose de hochei.

După care am cumpărat un croissant bavarez și l-am tăiat în două. Am pus o frunză de salată creață, spălată bine înainte. Două felii de cașcaval afumat. Niște mango – felia care arăta decent. Și deasupra niște gem de merișoare (din cel de la Ikea).

A ieșit un dezastru real super gustos!!!

Dacă nu aveți mango, folosiți nectarine. Dacă sunt ușor acre, iese super bun.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *