Cookingbookclub 14 | rețetele Jamilei

Partea bună la Jamila este că are și instrucțiuni, și text, și video. Astfel că din cele trei combinate ar trebui să ai un produs aproximativ similar la final. Insist pe cuvântul “aproximativ” pentru că evident mie nu prea mi-a ieșit ce avea ea prin poze. :))))))

De asta erau bune cărțile de bucate de odinioară, cu “făină cât cuprinde”, că nu aveai poze și indiferent de ce ieșea la final, puteai să te lauzi cu un produs perfect. :)))))

Aș fi putut găti orice de la ea, dar s-a întâmplat să vreau chifle și mi-am adus aminte de prietena mea care spunea că rețeta de chifle pentru hamburger este foarte ușoară. Tura numărul unu a ieșit aproximativ ok, tura doi a ieșit dezastru. :))) Dar perseverăm, o să fie și tura trei. 🙂

Luci a făcut mucenici, care au ieșit într-un mare fel. 🙂

Și voi? Sper că orice ați încercat v-a ieșit un dezastru comestibil. Și dacă nu… perseverați. 😀

#foodfriendslove și orice ar fi, nu uita să te bucuri de mâncare, de soare, de pământ și să respiri.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebook, instagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *