Într-o altă viață, am trecut o nuntă întreagă cu Campari Orange. Vă zic, face minuni, mai ales în vremurile acestea. :)))))
Este o rețetă care se poate face și cu ochii închiși. 😀
1 parte Campari, 3 părți suc de portocale. Într-un pahar înalt, umplut cu gheață. Se decorează cu o felie de portocale.
Dacă mergeți într-un bar și îl primiți gata amestecat, în loc de cele 2 straturi superbe, aveți voie să îl turnați barmanului în cap. 😛
Nu vă drogaț’ (cu alcool) și nu șofaț’ în același timp. 🙂
No bine pisiroz, și ne ții în cocktailuri tot anul? Am două pagini de caiet studențesc cu rețete neîncercate. :))))))
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.