Poate v-am mai spus, dar de fiecare dată când mă sună maică-mea să-mi spună că a mai gătit ceva nou, și-a găsit rețetele pe site la Jamila Cuisine. 🙂
Știu, v-ați aștepta ca după atâtea episoade, dezastrele să fie prima sursă de inspirație în familie… Aiurea, tot la Jamila i se duce mouse-ul. 😛 😀 :)))
Așa că anul acesta, celei mai faimoase bloggerițe culinare din România, autoare de cărți savuroase, îi dedicăm o lună specială de primăvară. 🙂
Poate aveți deja cele două volume publicate, dacă nu le găsiți la librărie sau la Biblioteca Județeană G. Barițiu, de împrumutat; și oricând există variantele net, youtube sau insta. 🙂
Rețetele Jamilei sunt ușor de reprodus și sunt perfecte pentru persoane care vor să gătească mâncăruri comestibile, indiferent de experiență. 🙂 Pentru toți ceilalți, exist eu. :)))))
Până pe 10 aprilie o puteți citi pe Jamila, puteți alege o rețetă, să o încercați cu prietenii și cei dragi (inclusiv pisici, câini, hamsteri, nu discriminăm :)) ), să o pozați și să o postați public la voi pe pagina de facebook/instagram cu hashtagurile #cookingbokclub #dezastruînbucătărie #foodfriendslove și cele mai faine povești vor fi promovate pe paginile oficiale ale dezastrelor.
—
#foodfriendslove și orice ar fi, nu uita să te bucuri de mâncare, de soare, de pământ și să respiri.
Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebook, instagram sau pinterest.
Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult.