Ep. special: vinete la grătar cu feta, mentă și oțet balsamic

Dacă nu aveți grătar disponibil și nici nu faceți o cantitate mare, folosiți o tigaie. Și deschideți geamul. 🙂

Pentru o porție am folosit o jumătate de vânătă (din cea care nu are prea multe semințe), spălată și tăiată felii rotunde subțiri. Gordon spune să pregătești niște ulei de măsline cu usturoi tocat/pisat, sare, piper și să ungi feliile de vânătă, după care să le pui pe grill, vreo 2 minute pe fiecare parte. Eu le-am copt, după care am pus uleiul peste ele și le-am lăsat să stea puțin, într-un vas cu capac.

Într-o farfurie, intercalezi feliile de vânătă coaptă cu felii de roșii, zdrobești niște feta deasupra, după care adaugi un strop de oțet balsamic, mentă și piper negru.

Poți să încerci și cu dovlecei la grătar. Nu va ieși dezastru. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *