Ep. special: linguini cu feta, lămâie și semințe

No bine, nu-s chiar linguini, că-s spaghetti integrale. Din cămară. 🙂 Dar linguini este pentru voi, să știți ce să cumpărați data viitoare când mergeți la magazin. 😛

Este o rețetă foarte complicată. :))) Fierbi pastele al dente, le scurgi și le clătești cu apă caldă.

Scurse le amesteci cu ulei de măsline, zeamă de lămâie (eu am pus jumătate de lămâie la o porție de paste). Deasupra presari o felie de feta tăiată cuburi (sau zdrobită, că e perfectă) și semințe. Gordon sugera de pin, eu am folosit de dovleac, prăjite.

Foarte bun, dar de mâncat cu niște salată verde lângă. Sau măcar roșii. :))))))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.