Ep. special – salată roșie

Salata roșie a Nigellei, folosită pe post de antreu, cred că este una din cele mai rapide invenții. Din trei ingrediente, URA!

Mai precis o conservă de fasole boabe roșie, clătită bine și lăsată la scurs se pune într-un castron. Separat se taie o ceapă roșie peștișori sau cubulețe, cum preferați, și se amestecă cu puțin oțet (eu am folosit oțet balsamic) și se lasă câteva minute. Fasolea și ceapa se amestecă, deasupra se pun felii de roșii sau roșii cherry întregi ori tăiate pe jumătate. Dressingul se completează cu ulei de măsline. Se decorează cu pătrunjel verde tocat.

Dacă nu vă satisfac cele trei ingrediente, mai puteți adăuga salată iceberg, cuburi de ardei roșu gras sau crutoane de pâine prăjită în ulei de măsline.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *