Salată de fructe de la Nigella, cu doar trei ingrediente. 🙂 Plus antioxidanți și muuulte vitamine. 😀
Ia ghiciți de ce am ales rețeta? Pentru că avea mango în ea!!! Doar că am mâncat mangoul până să ajung să fac salata de fructe, ca un dezastru autentic ce sunt, lol.
Așa că am adaptat. Ceea ce vă recomand și vouă de fiecare dată. Nu vă cramponați de ingrediente, fiți creativi! Cu limite, bineînțeles. 🙂
Salata mea a avut o pară, curățată, spălată și tăiată cuburi mari ca fruct principal (în loc de mango). Celelalte două au fost afine din congelator și boabe de rodie. Nigella sugera și niște zeamă de lime, dar am sărit peste de data aceasta.
Iese o porție. Într-un pahar fancy. Dacă vreți o variantă cu fițe, puteți adăuga niște lichior. Dar nu conduceți după ce consumați. 😀
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.