Ep. 141 – salată de mere și avocado

Un avocado copt, dar care poate fi tăiat felii. Asta în ziua în care se aliniază planetele și găsiți avocado copt la magazin.

Un măr Granny Smith sau Fuji. Că e crunchy, adică crocant, și se potrivește la salate. Eu prefer Fuji, că e mai dulce și mai aromat. Dar Granny e verde și arată bine în poză, lol.

Tăiate felii și aranjate artistic pe o farfurie.

Niște ardei roșu tocat pentru impresia artistică.

Fără dressing. Sau cu dressing făcut din lime sau lămâie, ulei și zahăr.

Două ingrediente. Dezastru real. Bun de tot.

Rețeta este dintr-un calendar nemțesc și zicea să mai puneți niște măcriș deasupra și niște chilli. 😀 Yup, inspirația nu trebuie să te lovească doar din cărți de bucate sau de pe site-uri de profil. 🙂

Stropiți merele cu zeamă de lămâie, să nu se înnegrească precum ale mele. 🙂 Și consumați rapid.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă încerci rețeta, nu uita să postezi poze pe pagina noastră de facebook.