Ep. 114 – bruschete cu roșii

Luna aceasta avem o serie de rețete dezastruos de simple, dar super fancy, de impresionat prietenii. 🙂

Bruschetta sunt un antipasto italian, cu toppinguri diferite, de la roșii cu busuioc, la legume, mezeluri sau brânză.

Astăzi avem varianta clasică, cu patru ingrediente și 15 minute de pregătire. 🙂 Dar rezultatul final, maaamaaaamiiiiiiaaaa ce bunătateeeeeeeee…. 😀

No bine se caută prin casă pâinea, dacă e veche e foarte bună, se feliază și se pune la prăjit. În prăjitor dacă nu l-ați ars ca mine. :)))) Pe tăblia multifuncțională de pâine și/sau vinete, dacă aveți răbdare. Sau în tavă la cuptor, caz în care felia va fi arsă doar pe o parte, pe cealaltă doar crunchy… ceea ce e super ok.

Între timp tocați roșiile cherry și le amestecați cu usturoi pisat/tocat, ulei de măsline și busuioc proaspăt tocat (sau uscat, dacă altceva nu aveți).

Când e arsă pâinea (daaaa, aveți liber la ars dezastrele mamei!!! 😛 ), puneți roșiile deasupra și consumați. Atenție să nu vă frigeți limba. :)))))))

Dezastrele vegane de genul acesta sfârșesc de regulă pe fesieri (să nu ziceți că n-ați știut 😀 ).

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie 🙂 Dacă încerci rețeta, nu uita să postezi poze pe pagina noastră de facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *