Luna aceasta avem o serie de rețete dezastruos de simple, dar super fancy, de impresionat prietenii. 🙂
Bruschetta sunt un antipasto italian, cu toppinguri diferite, de la roșii cu busuioc, la legume, mezeluri sau brânză.
Astăzi avem varianta clasică, cu patru ingrediente și 15 minute de pregătire. 🙂 Dar rezultatul final, maaamaaaamiiiiiiaaaa ce bunătateeeeeeeee…. 😀
No bine se caută prin casă pâinea, dacă e veche e foarte bună, se feliază și se pune la prăjit. În prăjitor dacă nu l-ați ars ca mine. :)))) Pe tăblia multifuncțională de pâine și/sau vinete, dacă aveți răbdare. Sau în tavă la cuptor, caz în care felia va fi arsă doar pe o parte, pe cealaltă doar crunchy… ceea ce e super ok.
Între timp tocați roșiile cherry și le amestecați cu usturoi pisat/tocat, ulei de măsline și busuioc proaspăt tocat (sau uscat, dacă altceva nu aveți).
Când e arsă pâinea (daaaa, aveți liber la ars dezastrele mamei!!! 😛 ), puneți roșiile deasupra și consumați. Atenție să nu vă frigeți limba. :)))))))
Dezastrele vegane de genul acesta sfârșesc de regulă pe fesieri (să nu ziceți că n-ați știut 😀 ).
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă încerci rețeta, nu uita să postezi poze pe pagina noastră de facebook.