Puiul: pulpe întregi de pui, românești și nu americane (să vă încapă în tavă), condimentate cu un mix de condimente (sare, piper, chimen, rozmarin etc.), niște căței de usturoi lăsați în coajă, bacon afumat (de casă, de preferat, dacă nu aveți, din magazin). Ulei de măsline, puțină apă. În tava de cuptor.
Legume: zucchini, ardei gras roșu și galben, praz, apio, ceapă albă. Sau ce aveți prin casă, dar cu cât mai variat și mai colorat, cu atât mai bine. 🙂 Tăiate bucăți mari și puse pe grătar. Când sunt gata, amestecate într-un castron cu busuioc proaspăt, sare și puțin ulei de măsline.
Super bun. Dezastruos de bun. Logic, că nu le-am făcut eu. 🙂
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă încerci rețeta, nu uita să postezi poze pe pagina noastră de facebook.