Ep. special [dincarantină] – fajitas de pui cu salsa

Spre deosebire de voi #săracilor, eu m-am semi-izolat la domiciliu cu Chef la scară. 😀 Chestie care a venit la pachet cu conversații de genul:

Mi-e foame, ce facem de mâncare? Un sandviș ceva?

Nu.

Am putea face o pizza, deși durează cam mult…

Nu.

No bine, atunci…

Scoate niște carne din congelator, facem fajitas!!!

No bine, și așa am făcut. 🙂 Mai precis Chef a făcut și eu am mâncat, că așa s-au împărțit rolurile în bucătăria cea dezastru. :))))

Fajitas în bucătăria mexicană sau Tex-Mex înseamnă carne (de regulă pui sau vită) la grătar, mâncată într-un taco sau tortilla.

Chef a tăiat fâșii niște piept de pui decongelat rapid la microunde, l-a condimentat cu aproape toată cămara (sare, piper, vegeta, oregano, muuuuult chimen etc.), după care l-a aruncat în tigaie cu niște ulei. Când a fost aproape făcut a adăugat fâșii de ardei gras verde și roșu, plus niște ceapă roșie, le-a mai învârtit de două-trei ori și gata. 🙂

Salsa a făcut-o cu roșii din bulion – ca în carantină – tocate, ceapă roșie/verde tocată și niște jalapenos murat.

De mâncat cu tortillas sau lipii decongelate. Yup, prietenul cel mai bun la dezastre pe timp de pandemii este congelatorul. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie 🙂 Dacă încerci rețeta, nu uita să postezi poze pe pagina noastră de facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *