Ep. 101 – PB&J

Dacă nu aș fi fost lovită în cap de astenia de primăvară, v-aș fi dat rețeta de la Cosmopolitan. 🙂 Așa va trebui să vă mulțumiți cu o rețetă hiper-calorică, care conține carbohidrați, glucide, proteine și grăsimi, plus gluten și zahăr. Da, mother of all disasters in the kitchen, varianta americană a clasicului sandviș cu pâine, unt și gem (sau miere), PB&J. 😀

Nu știți ce e PB&J? Da’ voi la ce seriale vă uitați? 😛 :)))) Peanut butter & jelly sandwich este soluția atunci când energia ta este sub nivelul mării. De preferat jeleu/ gem/ marmeladă făcută în casă, pentru că va avea și fructe, nu doar zahăr, precum produsele din comerț. 🙂 Idem untul de arahide, mai ales dacă nu sunteți fanul uleiului de palmier (se macină bine, apoi se blanduiește cu puțin ulei neutru la gust, ex. ulei de floarea soarelui, iese o pastă moale sau mai crunchy, după preferințe).

Pâine, simplă sau prăjită, întins unt de arahide, niște gem, pus felia de pâine numărul doi deasupra și mâncat.

Dezastru, nedezastru, nu exagerați, că după aia o să săriți prin casă și o să urle vecinii la voi… 😀

Chiflă fitness, peanut butter homemade și marmeladă de portocale.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă încerci rețeta, nu uita să postezi poze pe pagina noastră de facebook.