Pentru căldura nimicitoare de afară (sau pentru căldura din tine). 😛
No bine, ce poate fi mai refreshing decât o băutură rece cu gheață? 😀 Și cum berea îngrașă și duce la diabet, astăzi avem o variantă sănătoasă, bio, gluten free, blablabla free și super delicios. De acră. :)))
Se ia un pahar. De preferat un reciclat de Starbucks, ca să fie fitzele bifate. Se umple cu niște ceai (de plante amestecate, culese cu mânuța ta de pe raft, de la supermarket). Căutați unul fără hibiscus și măceșe, pentru a obține o culoare aurie frumoasă. Ceaiul pregătit și răcit, of course. Se adaugă gheață de la congelator, juma de lămâie (bio) stoarsă și niște frunze de mentă proaspătă, pentru impresia artistică.
Dacă a ieșit mai acru ca mine, aveți permisiunea de a adăuga niște miere (bio) în pahar.
Se bea la soare, în liniște, pentru un adaos de vitamina D. 🙂
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂