Exact când mă gândeam că am testat toate variantele posibile de salată de cartofi, ups, am mai găsit una. ? Extrem de simplu de făcut chiar și de dezastrul de mine, cea mai complicată chestie fiind fiertul cartofilor. :))
Pentru genul acesta de salată, cei mai buni sunt cartofii roșii, care nu se sfărâmă. Succes la găsit așa ceva. :)) Drept urmare am fiert niște cartofi albi care, în mod miraculos, au rămas aproape întregi. Peste cartofii curățați și feliați, am turnat o vinegrettă făcută din ulei de măsline, zeamă de lămâie și mentă proaspătă, tocată foarte fin, sare și piper. O altă variantă este să adăugați și muștar și să blanduiți sosul.
La final, niște ceapă verde tocată mărunt și încă puțină mentă proaspătă tocată.
No bine și proteinele? Tipa care a scris rețeta sugera niște fasoale boabe… brrrrrr… Eu cred că salata e bună de garnitură lângă pește/ carne sau se poate mânca cu furculița… sau împreună cu niște ardei copți. Sau habar n-am, inventați și voi ceva. :)))
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie ?