Exact când mă gândeam că am testat toate variantele posibile de salată de cartofi, ups, am mai găsit una. Extrem de simplu de făcut chiar și de dezastrul de mine, cea mai complicată chestie fiind fiertul cartofilor. :))
Pentru genul acesta de salată, cei mai buni sunt cartofii roșii, care nu se sfărâmă. Succes la găsit așa ceva. :)) Drept urmare am fiert niște cartofi albi care, în mod miraculos, au rămas aproape întregi. Peste cartofii curățați și feliați, am turnat o vinegrettă făcută din ulei de măsline, zeamă de lămâie și mentă proaspătă, tocată foarte fin, sare și piper. O altă variantă este să adăugați și muștar și să blanduiți sosul.
La final, niște ceapă verde tocată mărunt și încă puțină mentă proaspătă tocată.
No bine și proteinele? Tipa care a scris rețeta sugera niște fasoale boabe… brrrrrr… Eu cred că salata e bună de garnitură lângă pește/ carne sau se poate mânca cu furculița… sau împreună cu niște ardei copți. Sau habar n-am, inventați și voi ceva. :)))
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂