Cookingbookclub 1 | rețetele lui Reese :)

Prima carte propusă la cookingbookclubul din ianuarie/februarie a fost Whiskey in a Teacup: What Growing Up in the South Taught Me About Life, Love & Baking Biscuits de Reese Witherspoon.

So, avem după cum urmează, două Reese’s Chicken Pot Pie Casserole, una bucată Cheddar biscuits, una bucată Dorothea’s Brined-and-Battered Fried Chicken. Toate experimente reușite, după cum mi-au transmit membrii clubului nostru select. 😀 Mai mult decât atât, când dau spanacul și căpșunii repetăm figura cu o salată de sezon – i-am pus deja semn să nu uităm de ea. 🙂

No bine, pentru mine prima provocare a fost să mă încadrez în termenul limită, obișnuită cum sunt cu arsul spontan de oale si tigăi și mai puțin cu cel planificat.

În rest a fost ușor, easy peasy, ochisem deja o rețetă, până la urmă am recitit cartea, am ales alte patru și am gătit-o pe a cincea :)) Exact ca în rețetă?? Well, aproape. 😛 Am făcut Reese’s Chicken Pot Pie Casserole, o plăcintă cu cartofi, legume, curcan și aluat foietaj. Am modificat doar pe ici, pe colo, în funcție de ce aveam prin frigider. Și de fitze. Și de alergii. :))

Culmea culmilor a ieșit chiar bună. ❤ După care Chef a făcut și el una, mai mare și mai frumoasă (dar la fel la gust, parol :D), insta quality cum s-ar zice. :)))

Gașca a fost mulțumită de acest prim sezon, motiv pentru nimeni nu a aruncat cu tigăi în autor. Dar mai este timp. :)))

Vineri vă dau și rețeta de la Reese’s Chicken Pot Pie Casserole și săptămâna viitoare avem episoade speciale. Pentru orice altceva, nu ezitați să mă apelați.

Următoarea întâlnire virtuală a clubului nostru va fi la începutul lunii martie. Citește despre cookingbookclub aici.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *