Ep. 27 – chinezesc din frigider

De făcut într-o zi cu lipsă totală de imaginație.

Am avut prin frigider niște fasole verde păstăi și după ce am fiert-o, am realizat că parcă nu merge așa goală, drept urmare am căutat prin lada de legume și am scos de acolo morcov, păstârnac, ardei roșu și un zucchini verde, le-am curățat de coajă, le-am tăiat cu grație felii mai mari (lipsă de imaginație și lene maximă :)) ) și le-am tras la tigaie cu puțin ulei. Puse pe rând, întâi rădăcinoasele, să se pătrundă cât de cât, apoi restul și de preferat să rămână ușor crunchy. La final fasolea verde fiartă separat și sos de soia. De combinat cu tăiței chinezești.

Este ceva rapid, cu ce ai prin frigider. În afară că a trebuit să folosesc vreo două tigăi, că nu am apreciat corect cantitatea de legume, nu am distrus nimic. 😀 No bine, se mai întâmplă. :))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂