Recunosc, nu aș fi combinat chiar trei proteine, pentru că mi s-ar fi părut cam mult, dar rezultatul este delicios. 🙂
Trei conserve de năut, fasole boabe neagră pe etichetă, roșie măruntă în realitate și porumb se combină cu castravete, ceapă roșie și ardei gras roșu, tocate mărunt, o legătură de pătrunjel verde tocată și se stropesc cu ulei de măsline și melasă de rodie.
Pentru impresia artistică a papilelor gustative, avem și niște mozzarella cu măsline și busuioc și o sălățică de roșii.
Pentru un prânz sau o cină colorată, vegană și ușor proteică. 😀
Opera lui Chef. Logic.
–
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.