Omleta care te trezește la realitatea noului an. Dacă nu funcționează, încercați niște resturi de șampanie. 😛
Omleta este un dezastru clasic, făcut din ouă amestecate cu furculița și condimentate cu sare, piper și busuioc; două mai mici sau unul mare la porție. Dacă vreți adaos de lapte sau smântână, treaba voastră, eu nu stric ouăle cu nimic.
Într-o tigaie unsă cu puțin ulei, se toarnă ouăle bătute și se prăjesc bine pe ambele părți. Față-verso, că altfel o refuzăm la export. :))) Da, știu, tocmai ce am stricat omleta, dar ziceți mersi că nu am ars-o. 😛
Când este gata, omleta se aranjează artistic pe farfurie și se decorează cu felii de roșii și de kiwi.
O să vă placă combinația, că este dulce-acrișoară. 🙂
No bine, dezastrelor, bună dimineața! Să avem un an colorat! Poftă bună!
–
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.