[prăjitorturișicafea 56] – trifle cu miros de scorțișoară

Dezastrul de astăzi este foarte complicat: două straturi de biscuiți cu scorțișoară, rupți cu mâna și două straturi de mere. :))

Merele, un soi roșu, acrișor, fierte cu apă muuuult timp, nu au vrut să fie sos. Așa că au rămas cuburi mici. Cu puțin zahăr adăugat către final, deși cred că mergeau și fără, că biscuiții sunt foarte dulci. Dar puteți folosi mere din compot. Sau merele care trebuie consumate, că sunt pe cale să se strice.

Biscuiții sunt din cei speciali, Spekulatius, cu gust de scorțișoară, pe care îi găsim în magazine în decembrie.

Deasupra am ras niște ciocolată amăruie.

Pentru impresia artistică, am pus și o lingură de frișcă și caramel sărat. Dar nu este nevoie de ele. Eventual făcut sirop din niște dulceață de portocale și turnat peste biscuiți.

Se face rapid și se consumă la cafea. Cu miros și gust de sărbători de iarnă. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.