Sau experiența de 3 stele Michelin, pardon Dezastru în bucătărie. 😛 😀 😛
Știți ce este cel mai important pentru client atunci când se uită în farfurie? Nu platingul, că de la un punct în sus, toate farfuriile arată la fel. Nici fulgii de aur comestibili. Important este ca pe farfurie să se găsească o mâncare comestibilă, nutritivă, conform fițelor, talentelor, poftelor și alergiilor tale.
În cazul de față toți clienții au fost satisfăcuți și au lins farfuriile. Chiar și cel care nu mănâncă gorgonzola. (Cine, oare cineeeee?! :)))) )
Este o salată care se aranjează direct în farfurii.
Mai întâi pregătim perele. Într-o tigaie punem puțin zahăr brun la caramelizat, după care adăugăm felii de pere, curățate de cotor și puțină apă, sare și piper și le lăsăm să se înmoaie, la foc mic. La final adăugăm un strop de oțet balsamic.
Aranjăm în farfurii salata verde, în cazul de față amestec din ce era pe la magazin: rucola, spanac, etc. Punem nuci prăjite în cuptor sau tigaie și răcite. Porționăm felii de pere călduțe. Mai adăugăm niște afine și mure. Rupem gorgonzola bucăți în o împărțim între farfurii. Turnăm câte o lingură de sos de la pere și un strop de melasă de rodie.
Eu am primit farfuria fără brânză și a fost perfect. Și vegan. 🙂
Opera lui Chef. Logic. Cine nu are Chef, să mă sune. 😀
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.