Se iau patru lămâi netratate, se spală bine, se dau pe răzătoarea mică. Rezultă cam o lingură-două de coajă rasă de lămâie, pe care o amestecăm cu aproximativ o lingură rasă de zahăr tos. Punem într-o cutie cu capac și păstrăm la frigider.
La următoarea prăjitură sau cremă, care necesită coajă rasă de lămâie, folosim din ce am pregătit noi, în loc să cumpărăm de la magazin.
Lămâile fără coajă le păstrăm la frigider și le consumăm în zilele următoare. În ceai, limonadă sau gin tonic. 😀
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.