Ep. 278 – salată de piersici cu mirodenii indiene

Pisirozdezastrumic, salată cu fructe, dar ce facem aici mâncare sau desert? Ambele amândouă, să economisim timp. 😛

În rețeta originală, niște piersici, una la porție, se decojesc, fiind opărite pentru jumătate de minut și apoi transferate într-un vas cu apă rece și gheață. No bine, eu am folosit piersicile cu coajă, dar spălate bine înainte.

Piersicile feliate sau cuburi se amestecă cu salată verde (am folosit iceberg), înr-un vas sau pe un platou, se decorează cu mure și cu un dressing din zeamă de lămâie, chimion, chaat masala și frunze de mentă. Sau ce aveți prin casă, că nu ne cramponăm pentru niște mirodenii. 🙂

Acest dezastru arată foarte bine, dar am trișat puțin, că am pus și un șnițel lângă, pentru că-mi era prea foame. :))))

De la Georgeanne Brennan. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.