Plăcinta de astăzi, făcută de mama, are toate ingredientele din ochi. Ochi bine formați, că altfel nu știu dacă o să vă iasă un dezastru comestibil. :))))
Într-o tavă, unsă cu unt sau margarină, puneți un strat de felii sau bucăți sfărâmate de caș simplu și/sau caș afumat.
Deasupra, combinați, după ochi (și în funcție de mărimea tăvii), ouă cu sare, piper, boia, 1 lingură de smântână și 1-2 linguri de făină, să vă iasă un aluat care curge, și turnați peste brânză.
La cuptor, la foc potrivit, până când aluatul este făcut.
Dacă nu ați pune făină, ar ieși o omletă cu caș. 😀 N-aveți caș? Puneți resturi de brânză, ce aveți prin frigider. 🙂
Un dezastru rapid, vegetarian.
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.