Ep. special [italian] – spaghetti cu lămâie

Varianta italiană: într-un bol amestecăm ulei de măsline, parmezan ras, sare, piper și zeama de la o lămâie. Fierbem spaghetti al dente, după care amestecăm cu sosul de mai sus, mai adăugăm niște coajă rasă de lămâie și o mână de busuioc tocat.

Varianta maidezastrudeatâtnusepoate: fierbem spaghetti al dente, integral, că pe asta punem mâna. Scurgem de apă, după care storcem o lămâie deasupra, aruncăm niște bucăți de feta (sau ce brânză vă place și aveți prin casă) și condimentăm cu sare, piper și busuioc uscat. Fără ulei, că suntem la cură.

Plin de vitamina C, rapid de făcut, comestibil și foarte bun pentru o pauză de la mâncarea de sezon. 🙂

De la Giada de Laurentiis, Everyday Italian.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *