Ep. 240 – mic dejun american

Cartofii cu ouă prăjite și cârnați erau în copilăria mea un prânz rapid și sățios, pe care știam să mi-l fac singură.

Peste ocean, o chestie similară se mănâncă la mic dejun. O dată pe an, o fi ok. În aproape fiecare zi, no bine, sper că știți să faceți alegeri culinare, care să nu vă înfunde arterele. 🙂

Ce am prăjit în această dimineață:

  • un ou ochi, făcut bine pe ambele părți, dar să rămână gălbenușul moale. Da, se poate. 😀
  • hash browns, varianta simplă, în care dai cartoful pe răzătoarea mare, după care faci niște chiftele plate și le prăjești pe ambele părți, cu puțin ulei.
  • bacon sau kaizer, cum îi spunem noi, prăjit crocant, fără ulei. Dar vedeți că sare în toate direcțiile. 😛

Eu am mai pus jumătate de roșie, că nu merg atâtea proteine fără niște legume. Pâine simplă sau toast prăjit, lângă. Și cafeaua la final.

Și după acest mic dejun, la sapă, că nu văd cum altfel poți consuma tot acest ulei prăjit. :)))

Partea bună este că aveți liber la ars. 😀 Neața!

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.