Ep. special [dinfilme] – sandviș cu vinete și salam

Felii de pâine de casă, stropite cu ulei de măsline și frecate cu usturoi, după care sărate. Nu îmi este clară partea cu usturoiul, pentru că miezul de pâine este moale. După care prăjite pe grătar pe ambele părți.

O vânătă tăiată felii, stropită cu ulei de măsline și niște zeamă de lămâie și prăjită pe grătar.

Felii de salam uscat italian de Toscana.

Semințe de pin, usturoi, sare, busuioc și la final parmezan. Adică pesto făcut cu mânuțele tale.

Asamblăm sandvișul: pâinea prăjită, pesto, felii de vânătă, salată verde, salam, parmezan ras, niște busuioc pentru impresia artistică și cealaltă felie de pâine deasupra.

Opera unui Chef imaginar cu multe stele Michelin, din filmul Toscana, de pe Netflix.

Varianta mea a fost cu o singură felie de pâine prăjită, stropită cu puțin ulei de măsline, felii de vinete prăjite, busuioc, salată și niște feta, că salamul l-am dat la câini. Da, se mai întâmplă… Cred că vreo două felii de roșii ar fi trasformat acest dezastru substanțial. :)))

No bine, și filmul? Filmul a fost bun? Doar dacă nu ai altceva de văzut. Sau făcut. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *