Ep. 227 – paste cu șuncă și mazăre

O mâncare rapidă, care se poate consuma fierbinte sau rece și care nu necesită prea multe ingrediente, și nici prea mult efort. 🙂

Într-o oală pui niște paste la fiert cu apă, din prima pungă întâlnită în cale. În cazul meu, gnocchi. Le fierbi, dar fără să le faci praf, le scurgi, le clătești.

Într-o tigaie pui la călit o ceapă mică tocată mărunt și jumătate de morcov, tăiat cuburi. Adaugi un pumn de mazăre, proaspătă sau congelată și jumătate de pahar de apă și lași să fiarbă; completezi cu apă, dacă mai trebuie. La final adaugi șuncă tocată mărunt și condimentezi cu sare, piper și cimbru.

Combini pastele cu legumele din tigaie și servești.

Un dezastru complet, gustos și sățios.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *