Ep. 212 – pulpe dezosate la cuptor

Azi nu avem miel, dar avem pulpe dezosate de pui, făcute la cuptor, că, no bine, am ales cea mai ușoară variantă. 😛 De fapt, mint, există una și mai și, le primesc gata făcute de la familiadezastru. ❤️❤️❤️

În cazul de față, am pus pulpele într-o tavă de jena, cu niște căței de usturoi, felii de ceapă roșie și câteva felii de morcov, le-am condimentat cu sare/vegeta, piper, cimbru și rozmarin, am mai adăugat jumătate de pahar de apă și le-am băgat la cuptor, la foc mediu.

La final am adăugat o mână de pătrunjel tocat, pentru impresia artistică. Verde. 😀

Consumate cu o garnitură clasică de cartofi sau orez. Și/sau salată.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.