Neața, astăzi avem o salată rapidă cu ce găsim prin frigider. Mă rog, presupunând că ați fost la cumpărături de curând și ați găsit fix ingredientele din rețetă. :))))
Salată verde, de mai multe feluri. Rucola și valeriană, în cazul de față, dar merge cu orice fel de frunze. Comestibile și verzi. 😀
Niște afine. Niște brânză, în cazul meu telemea de vacă, dar voi folosiți ce vă place.
Măsline verzi pentru decor – eu le-aș înlocui data viitoare cu o nucă-două. Și un strop de dressing clasic (lămâie și ulei).
Un fel vegetarian (vegan, dacă înlocuiești brânza cu semințe), are vitamine bune și antioxidanți. Și combinația nu e cea mai dezastruoasă. :))))
Plus arată bine și poate impresiona musafirii. 😛
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună.
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.