Ce faci dacă ai foarte puțin timp la dispoziție și vrei să faci o supă de legume? Combini o supă la plic cu legume din congelator și în 15 minute ai rezolvat problema într-un mod cât se poate de civilizat. 😀
Supele la plic sunt de mai multe feluri. Există varianta de supă la cană – torni conținutul plicului într-o cană și apă fierbinte deasupra, aștepți câteva minute și voila, gata supa. O dată sau de două ori pe an, mai treacă-meargă, altfel nu sunt o variantă nutritivă. Apoi există supele vietnameze și suratele, care sunt tăiței cu vegeta și ulei. Din nou sunt de folosit în crize, dar, dacă vei folosi prafurile din plic, sunt înfiorător de sărate. Ultima variantă sunt supele la plic, care sunt trei-patru porții și care necesită apă și fierbere pe foc, până se hidratează chestiile din plic. Bineînțeles că mai există și supele în conservă, dar până în prezent nu le-am încercat. Mai lăsăm ceva și pentru anul următor… 😛
Supele vietnameze sunt cele mai versatile (sau ne-am obișnuit noi cu ele, lol) – reciclezi tăițeii, care se hidratează destul de rapid și îi combini cu apă și legume din congelator. 🙂
Bine dezastru mic, ne-ai făcut capul calendar, zi-ne de supă! 😀 No bine, într-o oală, scoți niște țelină gata tocată din congelator și o mână de legume mexicane, adaugi o supă-două de vită/ pui/ legume (tăițeii și dacă vrei praful de condimente, dacă nu pui un cub de vegeta sau sare și piper), acoperi cu apă și pui pe foc.
Ultra-rapid și dacă puneai roșii aproape că era un minestrone, lol. 😛
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă încerci rețeta, nu uita să postezi poze pe pagina noastră de facebook.