Ep. 121 – Bloody Mary

No bine, nu știu dacă Maria cea sângeroasă a fost verișoară de-a cinșpea cu Dracula al nostru, dar ne-a lăsat moștenire un cocktail cu multe vitamine. LOL. 😀

Bloody Mary zice-se că e bun de consumat la mic dejun, mai ales dacă suferi de prea mult băut din noaptea anterioară, aka mahmureală. 😛 Daaaa, un fel de supă de potroace, doar că varianta care se bea dintr-un pahar. :)))) (O fi bun și la covizi, oare? :D)

Ca să îți iasă un cocktail dezastruos, e musai să treci pe la magazin înainte și să te aprovizionezi cu suc de roșii (de calitate!!!), apio (frunze de țelină), votcă, sosuri Tabasco și Worchestershire și praf de nucșoară.

Iei un pahar înalt, torni în el 50 ml votcă, completezi cu 200 ml suc de roșii, după care adaugi 3 picături de Worchestershire, 2 de Tabasco, sare, piper, un praf de nucșoară. Amesteci și decorezi cu o frunză de țelină.

Dacă vrei o variantă mai șmecheroasă, adaugi ingredientele în shaker, cu gheață pisată și niște zeamă de lămâie sau lime, agiți, strecori, torni.

Este unul dintre cocktailurile inventate în anii 20 sau 30 și varianta de la început combina în părți egale votca și sucul de roșii.

Dacă vrei o variantă fără alcool, atunci scoți votca, dar păstrezi restul de ingrediente și vei avea o Virgin Mary. 😀

Orice ai face, nu bea și găti în același timp, s-ar putea să fie periculos. :)))))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă încerci rețeta, nu uita să postezi poze pe pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *