Ep. 115 – tartă cu ceapă roșie și măsline

Luna aceasta avem încă o rețetă dezastruos de complicată, din cea cu patru ingrediente și 5 minute de pregătire. :))))) Dar cu efect maxim la public. 😀

Pentru această tartă minune aveți nevoie de aluat foietaj, ceapă roșie, măsline (combinați negre, verzi și kalamata) și niște cașcaval.

Porționați aluatul, îl așezați în tavă pe hârtie de copt și pe fiecare bucată aranjați super artistic felii subțiri de ceapă roșie, măsline și niște cașcaval ras. Plus rozmarin (din ghiveciul lui Chef), sare și piper. 😛 Niște ulei de măsline deasupra, la cuptor vreo 20 de minute (vezi temperatura și timpul pe pachetul de aluat).

De consumat cu prietenii și o salată. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie 🙂 Dacă încerci rețeta, nu uita să postezi poze pe pagina noastră de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *