Ep. 93 – cușcuș cu morcov și migdale

No bine, astăzi avem genul de mâncare care poate fi, după caz, fel principal sau garnitură. 🙂

De fapt rețeta era cu bulgur, doar că el stă bine mersi, pe raft la magazin. 🙂 Așa că am găsit cușcușul din cămară. Am pus o cană la hidratare, cu vreo două căni de apă caldă, niște vegeta și puțin ulei de măsline. Dacă nimeriți proporțiile, apa se evaporă și voila, aveți patru porții de carbohidrați în maxim 10 minute. 😛

Cușcușul amestecat cu morcov ras, ceapă verde tocată fin și fulgi de migdale. Chimen, sare, piper. Zeamă de lămâie și ulei de măsline. Dacă nu are niciun gust, nu ați nimerit cantitățile. :))))

Dacă nu vreți un fel vegan, puteți folosi pe post de garnitură la pește. Sau altceva. 🙂

Papa bun pentru detoxifierea după sărbători. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *