Ep. 88 – feerie cu cârnați de casă de Sf. Nicolae

Un dezastru roz și un cârnățar s-au nimerit într-o mașină. Motiv pentru care s-au împrietenit, s-au tras în poză și a rezultat povestea de mai jos. ? ❤ ?

Ingredientul minune nu este carnea de porc, precum ați fi tentați să credeți, ci sfântul cățel de usturoi. ? Curățat, pisat, frecat cu sare până toate uleiurile se activează în atmosferă și strigoii se bagă sub pat. ? Atunci, și doar atunci, poți scoate din dulap restul de condimente, sare, piper, cimbru, ienibahar, coriandru, boia dulce sau iute și orice altceva îți mai desfundă papilele gustative. ?

Făcutul cârnaților ar trebui inclus în rândul activităților obligatorii rânduite de orice h(aș)r care se respectă. Căci e nevoie de minim patru mâini dibace pentru a pregăti carnea condimentată ca să o transformi în cârnați. Cine s-ar fi gândit că de fapt cârnații nu cresc pe raft la supermarket, cine, cine? ?

Echipa profi din imagine a generat un lighean plin ochi cât ai zice “cârnați proaspeți de casă” cu ajutorul cârnățarului, vedeta absolută a serii. ? Bineînțeles că mațele sunt bio și eco, lol.

Cârnații se asezonează musai cu niște murături proaspete, pentru masa de Sf. Nicolae. Veganii se pot limita la murături, lol.

No bine, aceasta este una din rețetele la care arsul bine, pe toate părțile este chiar indicat. :)))) Asta după ce au fost lăsați mai multe zile la zvântat/uscat și eventual au fost afumați.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *