Ep. 85 – cannelloni cu pui

Pentru că în fiecare dintre noi zace o nona Traiana nedescoperită, astăzi avem cannelloni. ? Pastele cannelloni, nu desertul cannoli. :)))

Este genul de mâncare pe care decât să o faci acasă, mai bine o mănânci în oraș. La restaurant, la prieteni, la amant(ă). Desigur, dacă ești diferit (beautiful, but misunderstood după cum zice Ava Max :P) poți încerca această rețetă dezastruoasă acasă. La tine.

Cele mai folosite umpluturi sunt carnea de vită tocată și ricotta cu spanac, care în cazul meu este un mare NUUU. 😀

Drept urmare eu am combinat niște carne de pui fiartă și tocată cu morcov și păstârnac călite cu puțin ulei și condimentate cu sare și piper, plus niște mazăre fiartă și o conservă de roșii în bulion. Că tocmai curățasem ce mai aveam prin frigider. 🙂

Cea mai complicată etapă a fost umplutul pastelor. Cu lingurița. Timp în care aș fi produs lasagna pentru tot cartierul. :)) Practic în tava mea de lasagna a intrat aproape o cutie de cannelloni, pe un rând.

Deasupra, cașcaval și muult sos de roșii. Dacă pastele nu sunt acoperite de sos, riscați să iasă ca ale mele, fierte pe jumătate. 😛

Și dezastru ce ești, vei mai face și altă dată? Da, da, bine… :)))

PS: Deși nu aș fi crezut că se va întâmpla, am făcut și tura numărul 2. Pentru că am cumpărat 2 cutii de paste. 🙂 A doua oară umplutul a mers mult mai ușor (dacă trec și de tura 3, pot să-mi trec în cv că-s expert în umplut de paste :))) ), plus am pus mai mult sos și mozzarella deasupra.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *