Ep. 84 – borș ultra-rapid de legume

No bine, cu siguranță vă era dor de o rețetă de 15 minute. 😀 Și de o improvizație marca dezastru în bucătărie. :))))

Se caută prin frigider și se găsesc vreo doi morcovi ușor dezhidratați și o ceapă. Se curăță, spală, taie bucăți cu ideea fixă de a face o supă-ceva. 🙂

Se aruncă legumele într-o oală cu niște apă și niște vegeta. Se merge într-o acțiune de jaf și cotropire în congelator de unde se vine cu prada – țelină tocată deja și legume mexicane. Se estimează ochiometric o cantitate de vreo 2-3 porții și se aruncă înghețate în apa care fierbe deja. Se mai completează cu sare, piper și vegeta dacă ni se pare că nu are niciun gust.

La final se descoperă un plic de borș în cămară din care se aruncă în oală un praf-două.

Vreo 15 minute după ce au dat în clocot. Neașteptat de bun. Și de vegan. :))))

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂