Ep. 23 – sandviș cu somon afumat

S-a întâmplat să merg la prânz la the family și la plecare am primit niște somon afumat. Musai de mâncat în aceeași zi. Am căutat ceva idei pe net, căci creierul meu era într-o pauză totală, dar ceea ce mi-a făcut cu ochiul fie conținea paste (hmmmm), fie alte ingrediente inexistente la frigiderul meu aproape gol. Drept urmare a trebuit să improvizez big time. :)))

Pe o chiflă cu semințe, tăiată în două, am pus somonul rupt bucăți mici și deasupra am făcut un sos din niște maio, niște lime, niște capere, niște ardei verde iute, ardei gras și apio. Am văzut că de regulă somonul se combină cu cream cheese, capere și ceapă roșie, dar nici combinația mea nu a fost prea dezastru. Mai ales că sosul a ieșit destul de acrișor, și nici n-am numărat caloriile. :)))

Pe post de cină, după o zi cu prăjituri cu caise, îmi plouă în gură numai când îmi amintesc. 😀

Păi și pastele? Altă dată. ❤

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂