No bine, să zicem că e supă pentru că nu e acră și nici nu are prea mult bulion în ea. :))
Pregătitul și gătitul durează mai puțin decât un update de windows. 😀 Mai întâi se deschide frigiderul (sau cămara, după caz). Se identifică ceva legume de zeamă, adică ceapă, ardei, morcov, țelină sau pătrunjel, se spală, curăță, taie mărunt, se aruncă în oală cu puțin ulei, sare, piper, vegeta, eventual boia, se sotează câteva minute, după care se adaugă apă și se lasă să dea în câteva clocote. Se spală și se curăță fasolea verde, se taie sau rupe, după preferințe după care se adaugă în zeamă. Către final se taie niște roșii mărunt și se aruncă în oală. Atenție, nu încurcați roșiile cu mingea de baschet, că riscați să sfârșiți dezastruos cu toată supa pe pereți. :))
La final puteți pune niște pătrunjel verde tocat deasupra.
E o supă/ciorbă de legume (vegană, pentru hipsteri) neplanificată, dar s-a întâmplat ca mama să cumpere niște fasole și să-mi trimită și mie. 🙂
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂