Dacă ați făcut prea multe brioșe – din cele clasice, nu americane, uite o rețetă rapidă de sandviș.
Brioșa tăiată în jumătate pe orizontală; dacă este mai veche, o puteți încălzi & prăji puțin pe grill. Partea de jos o ungeți cu un strat subțire de muștar iute cu hrean. Deasupra puneți una-două felii de șuncă sau jambon. Deasupra, salată, de care aveți. A mea a fost din cea din pungă, gata spălată. Puneți cea de-a doua felie deasupra. Și mâncați.
Un dezastru mai simplu de atât nu există. 🙂
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.