Ep. 367 – cartofi noi, la cuptor

Două kilograme de cartofi noi, mici, pe care îi speli cu apă și cu peria, după care îi amesteci într-un castron cu niște ulei, sare, piper și oregano. După preferințe, poți folosi și alte condimente. După care îi pui în tava de aragaz, mai adaugi puțină apă și îi bagi la cuptor, la foc potrivit, pentru vreo jumătate de oră. Îi poți întoarce o dată, de două ori. Și dacă se ard puțin, sunt perfecți. 😀

Ies trei-patru porții.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.