Genul meu preferat de salată, în care avem ingredientele în titlu. Mai mult sau mai puțin. 😀
O conservă de fasole roșie, clătită bine în mai multe ape, combinată cu o pungă de orez fiert (din cel cu bob subțire), jumătate de legătură tocată de pătrunjel verde și o roșie, tăiată felii, pentru impresia artistică. Sare, piper și niște vinegretă (ulei și zeamă de lămâie).
Se mănâncă rece sau caldă și se păstrează în frigider câteva zile, într-un recipient cu capac.
Și se face și repede.
Vegan, combinația ideală de carbohidrați și proteine. Plus niște legume, pentru adaos de vitamine.
Un dezastru gustos, de sezon.
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.