Ep. 323 – crap cu cartofi și legume la cuptor

În tava mare de aragaz aranjați artistic felii rotunde de cartofi, felii de crap (sau alt pește, după preferințe), felii de măr, ceapă, roșii și ardei. Condimentați cu clasicele sare și piper, puneți și un strop de ulei și acoperiți cu apă pe jumătate.

La cuptor, până sunt făcute legumele, mai precis cartofii, că restul și peștele se fac destul de repede.

Un prânz vegetarian, colorat și delicios, marca familiadezastru. 🙂

Crapul este prins de tata, logic. 😀

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *