Când trebuie să-ți golești frigiderul și oricum nu ai prea multe idei, dar vrei paste, iese paste cu ton și somon afumat. :)))
Un pachet de paste scurte, de care aveți, fierte al dente – nu le faceți praf!
În puțin ulei, călim unu-doi căței de usturoi tocați, busuioc, apoi adăugăm o conservă de ton în suc propriu, un pachet de somon afumat, rupt bucăți mai mici și o conservă de suc de roșii; condimentăm cu sare și piper și mai adăugăm niște capere.
Adăugăm pastele în sos, porționăm generos și servim.
Super bun, vegetarian și merge și de mâncare la servici.
Și dacă vreți senzații tari, aruncați și niște ardei iute în sos. :)))
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.