Fiți atenți, dacă la final veți avea tendința de a spune că nu e salată, ci paste, no bine, vă înșelați! 😛
Această salată necesită un drum până la frigider și unul până la dulap. Roșia din frigider, mare și zemoasă, o tăiem felii sau cuburi și o amestecăm cu sare, busuioc și ulei de măsline extravirgin.
Pastele le fierbem al dente, să nu fie praf. Le clătim, după care, calde, le amestecăm cu roșiile și uleiul de măsline. Lăsăm câteva minute, după care mâncăm. Direct din castron.
Dacă vrem și ceva proteine, succes la găsit ceva prin frigider. :)))
—
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂
Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 🙂
Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.