Ep. special [dulcedetot] – negresă cu ciocolată

Rețeta de astăzi este de la prietena mea Alina și este perfectă pentru această perioadă, pentru că se face rapid, este bună-bună de tot și o puteți decora cu brăduți de ciocolată. 🙂 Plus m-a scutit pe mine să pornesc aragazul… de care mi-e ușor frică, după ultima ispravă. :)))))

Amestecăm într-un bol ingredientele uscate: 1 pahar nesquick, 1 pahar făină, 1/2 pahar zahăr și 1 plic de praf de copt. Într-un alt bol amestecăm 1/2 pahar de ulei, 200 ml smântână dulce și 4 ouă. Combinăm bolul 1 și bolul 2, omogenizăm bine și băgăm la cuptor, 30 minute la 180 de grade.

Dacă vrem glazură, topim 2 ciocolate cu lapte pe bainmarie, amestecăm cu 200 ml smântână dulce și 2 linguri de nesquick. Turnăm deasupra prăjiturii, după ce am scos-o din cuptor.

Servim cu o lingură de frișcă deasupra și decorăm cu ce avem prin casă. Brăduți, de sezon. 🙂

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂 Dacă ai încercat să distrugi rețeta la tine în bucătărie și ai reușit, am vrea să auzim și noi, lasă-ne un comentariu mai jos; la fel, scrie-ne dacă ai întrebări sau nelămuriri. 🙂

Nu uita că avem și un #cookingbookclub #dezastruînbucătărie, unde experimentăm rețete noi din cărți de gătit în fiecare lună. 

Intră în comunitatea dezastrelor din bucătărie pe pagina noastră de facebook sau urmărește-ne pe instagram sau pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *