Cookingbookclub 18

Încheiem acest an cu propunerea #cookingbookclub numărul 18 (wow!!!). Martha Stewart este în sine o instituție, gătește, croșetează, plantează și când se plictisește postează pe toate rețetele sociale și pe site. La 80 de ani! :)))

Puteți să căutați emisiuni pe youtube sau pe tv, să îi citiți cărțile sau să alegeți din cele 25.000 de rețete de pe site (câââââteeeee????).

Eu m-am gândit că este o alegere bună pentru acest Crăciun, pentru că puteți combina rețete cu ceva frumos de bricolat pentru masa de sărbători sau pentru cadourile făcute celor dragi. De cele mai multe ori o cutie de prăji făcute în casă și o felicitare handmade sunt mai prețioase decât cadourile venite de pe vapor. Of course, cu excepția unei Tesla. Dacă vreți să-mi faceți cadou una, renunț la prăjituri. LOL.

Până la începutul lunii viitoare puteți încerca rețetele Marthei și dacă ceva vă face cu ochiul, dați-mi un semn pe pagina dezastrelor.

#foodfriendslove și orice ar fi, nu uita să te bucuri de mâncare, de soare, de pământ și să respiri.

Intră și tu în gașca #dezastruinbucatarie, pe facebookinstagram sau pinterest.

Citește toate articolele #cookingbookclub aici. Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. Și dacă ești pasionat de #prăjitorturișicafea, apasă aici. Nu uita că să previi este mai ușor decât să tratezi și că nu poți arde rețete cu succes dacă nu știi prim ajutor în bucătărie – citește aici mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *