Cookingbookclub 11

No bine, știu că vă întrebați al cui va fi canalul de youtube pe care vi-l propun în această lună la #cookingbookclub. S-a apucat Claudia de vlogging? Come on people, la cât sunt de dezastru vreți să aveți coșmaruri în luna care vine? 😀

Din cele #321sursedeinspirație, din care am încercat deja 3 site-uri oferite de rețelele de magazine și o carte, astăzi a venit momentul să trecem pe youtube. Of course că există sute de site-uri în toate limbile pământului cu rețete de tot felul, mai mult sau mai puțin comestibile. Dar pentru că eu și gașca suntem fani Jamie Oliver astăzi vă trimit pe canalul lui. Nu, nu pentru rețetele lui – le-am încercat la finalul anului trecut și posibil să revenim la ele în anul care vine – ci pentru prietenul și mentorul lui, Gennaro Contaldo.

Gennaro este din curentul celor care nu cred că trebuie să treci prin școala de gastronomie pentru a găti sănătos și gustos. 🙂 Puteți să vă uitați prin rețetele pe care le gătește singur pe canalul lui Jamie sau pe rețetele gătite împreună cu acesta și familia lui. Sau puteți să mergeți direct pe canalul lui de youtube. Da, este în engleză, dar da, este video, așa că e ușor de reprodus și pentru cei care nu cunosc limba (sau s-ar putea să meargă subtitrarea tradusă, nu știu, încercați).

Ca și data trecută vă recomand să încercați rețete noi, lucruri pe care nu le gătiți de obicei.

Termenul limită pentru citit, ales o rețetă, încercat, pozat și trimis feedback este 10 octombrie. (Este suficient o poză și link către rețeta originală.)  

Citește toate articolele #cookingbookclub aici.

Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *