A doua carte propusă la cookingbookclubul din lunile martie/aprilie a fost Appetites: A Cookbook de Anthony Bourdain.
Nu știu cum sunteți voi, dar pe mine de fiecare dată când îl (re)citesc pe Bourdain mă apucă o foame incredibilă. :)) Problema numărul 2 e că aș găti toate rețetele (dar cine se mai urcă pe cântar, cineeeee? :D), doar că, din fericire, când mă uit la ingrediente, descopăr că-s multe chestii/ combinații cu care-s certată. Așa că dilema se rezolvă precum nessul. Instant. :))
Cu toate acestea, într-un timp record (sarcasm evident, pentru cei care au nimerit din greșeală pe acest blog), am reușit să stric (doar) vreo 2 rețete. O garnitură de sfeclă roșie și portocale am transformat-o în salată (cică are mai puține calorii dacă se cheamă salată – wink wink 😀 ) și în plus am inventat o șaorma cu porc, rucola și gutui. (LOL)
Prietenele mele nu s-au lăsat mai prejos și au testat o salată de cartofi și, surpriză, ratatouille. 🙂 Pozele și poveștile absolut savuroase în episoade speciale, în zilele următoare. ❤
Și dacă v-am făcut chef de citit și încercat rețete noi – căci despre asta e vorba la noi în club, stați pe aproape.
Următoarea întâlnire virtuală a clubului nostru va fi la începutul lunii mai.
—
Citește toate articolele #cookingbookclub aici.
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂