După cum vă amintiți, anul acesta gătim din #321sursedeinspirație, prima fiind Bucătăria Lidl. Câteva din rețetele încercate în gașca noastră, mai jos. 🙂
Focaccia cu roșii cherry – rețeta aici – am înlocuit un sfert din cantitatea de făină cu făină integrală.
Brioșe cu banane și iaurt – rețeta aici – Oana a preferat tava de chec, a folosit buttermilk în loc de lapte și nu a pus deloc zahăr… 🙂
Salată cu nuci și brânză – rețeta aici – cu telemea în loc de brânză cu mucegai și dressing simplu în loc de cel cu smântână. Comestibilă 🙂
Dacă ați încercat rețete, puteți posta pozele direct pe pagina noastră de facebook – aici. Dacă nu ați făcut poze, să vă fie de bine. 🙂 Și dacă nu ați avut timp de gătit, nu-i bai, mai sunt luni în sac… pardon, an. 😀
Marți o să avem un special cu o rețetă tot din Bucătăria Lidl, colorată și plină de vitamine. Plus spanac. 😛 (Ai făcut-o tu? No way Jose!!!) :))
Următoarea întâlnire virtuală a clubului nostru va fi la începutul lunii martie.
—
Citește toate articolele #cookingbookclub aici.
Vezi aici toate dezastrele din bucătărie. 🙂